Wij bezorgen kmo’s meer klanten via slimme online marketing (sinds 2008)

Hebben jullie geen online marketing plan?

Te weinig tijd en kennis?

Leveren jullie sociale media geen klanten op?

Wij nemen jullie al het werk uit handen.

Van het opmaken van jullie online marketing strategie tot de hele uitvoering (wij posten op jullie sociale media, sturen e-nieuwsbrieven uit etc).
Wij richten ons op KMO’s van 1 tot 50 werknemers.

Stuur ons een mailtje via bovenstaande link, en we contacteren jou voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Herken je dit ook?

 • Je weet dat online marketing nodig is om te groeien met je bedrijf.
 • Je wil meer gekwalificeerde warme leads uit je ideale doelgroep.
 • Maar je hebt geen concreet strategisch plan voor je website en sociale media.
 • Er is binnen je bedrijf te weinig tijd en kennis om de online marketing te professionaliseren.
content marketing bureau Content Makers

Wij zorgen voor meer warme leads uit je ideale doelgroep

 • Wij maken jullie online marketing strategie. Wij hebben ervaring sinds 2008. We weten wat wél en niét werkt.
 • Wij nemen jullie al het werk voor de uitvoering uit handen. (Wij maken de posts en posten op de sociale media, wij sturen e-nieuwsbrieven uit, …).
 • Resultaat: meer gekwalificeerde warme leads uit je ideale doelgroep, die zelf met jullie contact opnemen!
 • Die leads zijn door ons via online marketing voor 80% klaargemaakt om klant te worden.
  Ze nemen zelf met jullie contact op. Het enige wat jullie nog moeten doen: in een verkoopsgesprek de deal sluiten.
 • Resultaat: meer omzet en gigantische tijdswinst op het vlak van prospectie en marketing !
 • Het is niet meer nodig om aan cold calling en koude prospectiebezoeken te doen.
 • Ook jullie huidige klanten worden trouwer en zullen meer bestellen!
 • Jullie kunnen zich bezighouden met jullie gewoon werk. Wij doen alles ivm de online marketing: van strategie tot het posten op jullie sociale media, uitsturen van e-nieuwsbrieven, …

Gratis en vrijblijvend gesprek. Stuur ons een mailtje via bovenstaande link, en we contacteren jou voor een gratis gesprek.

Speciaal voor KMO’S van 1 tot 50 werknemers:

Pakket “Boost je WARME LEADS via online marketing”

Wij zorgen voor meer gekwalificeerde warme leads uit je ideale doelgroep. Doordat je bedrijf online opvalt zullen deze leads zelf met jullie contact opnemen. Het is dan niet meer nodig om aan cold calling en koude prospectiebezoeken te doen. Wij zetten een systeem op waardoor er automatisch warme leads met jullie contact opnemen. Die leads zijn door ons via online marketing al 80% klaargemaakt om klant te worden. Het enige wat jullie nog moeten doen: in gesprek gaan met die lead en de deal sluiten. Resultaat: meer omzet en gigantische tijdswinst op het vlak van prospectie en marketing !

Wat heb je als kmo nodig om via online marketing meer klanten binnen te halen?

Dat hangt af van hoe sterk je online aanwezigheid momenteel is en van je doelgroep. In elke fase heb je als bedrijf nood aan een andere focus. Zo groei je stap per stap. Voor elke fase hebben wij een ander marketing pakket. Door onze 10 jaar ervaring, weten we goed wat werkt en wat niét. Voor het ene bedrijf focussen we op Facebook marketing. Of op Instagram. Voor een ander bedrijf op LinkedIn en e-mailmarketing. Voor nog een ander bedrijf zetten we in op 4 online kanalen tegelijk. Dat hangt allemaal af van de doelgroep en doelstellingen.

We doen dit via slimme online content marketing: efficiënt en op maat van je budget. We zijn een pionier op dit vlak. Steeds meer bedrijven schakelen over naar de content marketing techniek. Een recente hippe term voor iets wat wij al bijna 10 jaar succesvol uitvoeren bij onze klanten. Je moet geen geld gaan uitgeven aan online advertenties of Google Adwords. Het kan goedkoper en efficiënter!

Op basis van onze 10 jaar ervaring
hebben we dit model uitgewerkt.

Voor elke fase een marketing pakket op maat.

Is jouw bedrijf een beginner, gevorderde, expert of pro qua online marketing?

Gratis en vrijblijvend. Stuur ons een mailtje via bovenstaande link. We contacteren je en via enkele vragen achterhalen we in welke fase je bedrijf zit. Dit verplicht je tot niets.

Wij hielpen eerder al:

Wat ons vooral is opgevallen is dat het aantal effectieve deals uit social media opmerkelijk is gestegen sinds onze samenwerking met Content Makers. Vroeger werd onze social media wel bemand, maar niet op een structurele manier. Door er structuur en ritme in te brengen zien we ook de resultaten.  De kwaliteit van onze sociale media en blog is nu ook eindelijk op het niveau van onze expertise!

Nathalie Guidé
Nathalie GuidéMarketingverantwoordelijke DGI Bedrijfsvastgoed

Wat zit er in het marketing pakket?

We doen al sinds 2008 aan online content marketing. Je krijgt onze ervaring over wat werkt in een kant-en-klaarpakket aangeboden. De precieze inhoud hangt af van de fase waarin je bedrijf zit op het vlak van online marketing, je doelgroepen, producten en diensten, … Nadat we al die parameters bekeken hebben, bepalen we de precieze inhoud van het pakket.

 • Online marketing strategie (ervaring sinds 2008)

Alles start met het bepalen van duidelijke doelstellingen en de online marketing strategie. We starten met een 3 uur durende opstartmeeting. Daarin stellen we veel vragen over jullie diensten/producten, hoe de verkoop momenteel wordt aangepakt, wat zijn jullie USP’s, wat is het profiel van jullie ideale klanten, …
Zo werken we ons zo snel mogelijk in, in jullie bedrijf. Daarna stellen we de de online marketing strategie op. Welke online kanalen gaan we inzetten, en welke niet? En volgens welke strategie? Op welke doelgroep(en) en diensten/producten gaan we focussen?

 • Content kalender

Daarna stellen we de content kalender op. We gieten de strategie in een kalender met concrete onderwerpen en publicatiedata. De strategie en kalender spelen in op de doelstellingen.

 • Content creatie

Wij maken bij ons intern alle content: blogartikels, video’s, visuals, …

De content kalender wordt stap per stap uitgewerkt in concrete visuals, blogartikels, visuals, … Goede content online verspreiden is de basis om gevonden te worden via Google en om via je sociale media op te vallen. Wij maken voor jullie de content (video’s, blogartikels, visuals, …) om online te verspreiden via jullie site, e-nieuwsbrieven, sociale media kanalen, … Heel makkelijk: je hoeft zelf niets te doen en je bedrijf zal toch online opvallen en gevonden worden! Regelmatig informatie over jullie vak en expertise verspreiden via tal van online kanalen is immers een zeer efficiënte manier om je commerciële doelen te bereiken. Het levert je bedrijf meer online zichtbaarheid én dus meer omzet op.

De artikels en video’s die we voor je maken, gaan over onderwerpen die je expertstatus in de verf zetten, waardoor klanten sneller kopen. Bijvoorbeeld: antwoorden op veelgestelde klantenvragen, tips/inspiratie over product/dienst, portret van een tevreden klant, inspelen op de actualiteit, … Wij nemen je al het werk hiervoor uit handen.

 • Content verspreiding

Wij verspreiden de content online. In de strategiefase bepalen we welke online kanalen we gaan inzetten. Bv. Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, e-nieuwsbrieven, … Wij posten de content op die online kanalen. Als we in de strategie bepalen dat e-nieuwsbrieven nodig zijn, gaan wij die opmaken en versturen. Welke kanalen we gaan inzetten, hangt af van veel factoren. Na grondig onderzoek bepalen we de kanalen in de strategiefase. Maar het is zeker niet nodige op alle sociale media content te gaan verspreiden.

Dit is reclame die wél gewenst is door de consument en een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft (in tegenstelling tot bv. tv- of radiospots, advertenties, …). Meer nog, waarnaar wordt uitgekeken. Je verspreidt de content online via sociale media, jullie site, e-nieuwsbrieven,… Je doelgroep apprecieert de content en deelt die zelf verder online. Dit noemt men ‘organisch’ bereik (zonder advertenties in te zetten).

 • Adverteren op sociale media (Facebook, LinkedIn, …)

Door te adverteren via jullie sociale media zorgen we ervoor dat de posts van je bedrijf op bv. Facebook extra bereik en dus extra klanten opleveren. Via advertenties kunnen we heel gericht de juiste doelgroep bereiken. Eén voorbeeld: mensen die al eens contact hebben gehad met jullie bedrijf krijgen bepaalde posts op Facebook te zien om ze warmer te maken om klant te worden. We gaan voor efficiëntie: het is zeker niet nodig om op alle social media kanalen advertenties te gaan plaatsen. We willen je doelgroep ook niet spammen en storen met te veel advertenties.

 • Leads automatisch doen binnenkomen

Via een aantal technieken zorgen we ervoor dat je bedrijf continu nieuwe warme leads binnenkrijgt. Een deel wordt direct klant, en bij een deel wordt via een sales gesprek de deal gesloten. Op basis van onze 10 jaar ervaring werken we, op maat van elke klant, een combinatie van online marketing technieken uit (email marketing & automation, sociale media campagnes, website aanpassingen, content creatie, …). Met de focus op gekwalificeerde leads. De leads die via onze online marketing technieken binnenkomen zijn 80% klaar om klant te worden. Er zijn dus geen cold calling en koude prospectiebezoeken meer nodig. Eenmaal dit systeem is opgezet, komen de leads vanzelf automatisch binnen. Zonder er nog iets moet gedaan worden door ons of onze klant. Het gebeurt allemaal vanzelf online. Zelfs als wij en onze klant op vakantie zijn.

 • Meten, opvolgen doelstellingen en bijsturen

Op die manier monitoren we of we op schema zitten om de doelstellingen te bereiken die we in de strategie hebben bepaald, en voeren we continu verbeteringen door.

Stuur ons een mailtje via bovenstaande link, en we contacteren jou voor een gratis en vrijblijvend gesprek.