Steekt al jouw energie en expertise in jouw bedrijf? Fantastisch, maar zucht je bij het idee dat je nog eens evenveel tijd en energie zou moeten spenderen aan online marketing en sociale media om meer klanten aan te trekken en je bedrijf sterker in de spotlights te zetten? Tijd om Content Makers in te schakelen!

Content Makers schuift graag mee aan tafel om te zorgen voor:

  • Meer offerteaanvragen
  • Meer websitebezoekers, beter gevonden worden in Google
  • Beter te scoren op sociale media, online community uit te bouwen, van fans klanten te maken
  • Je unieke troeven sterker in de spotlights te zetten
  • Meer leads voor je sales team
  • Meer bezoekers in je verkooppunten, winkels, op een beurs, …
  • Betere upsel bij bestaande klanten
  • Eén overkoepelende aanpak op alle online kanalen
  • Boost van je merkbekendheid en imago, of imagoswitch bij je doelgroep

STAP 1

Stuur ons een bericht of bel ons…

In een eerste telefoongesprek doen we een quick scan van je online marketing en social media: wat doe je al en wat nog niet? Wat zijn de valkuilen, obstakels en waar zit het groeipotentieel? Wil je wel of niet investeren? Zijn we een match? Dan plannen we snel een vrijblijvende meeting in om onze aanpak verder toe te lichten en meteen al heel wat waardevolle inzichten en tips mee te geven.

STAP 2

We maken een pakket op maat…

Welke doelstelling wil je bereiken? Ben je een beginner, gevorderde, expert of pro? Wil je starten met een klein pakket of meteen all the way gaan? Alles kan! Belangrijk is dat we steeds een offerte op maat bezorgen met een fixed prijs. Een all-informule zonder financiële verrassingen achteraf. Helder en duidelijk!

STAP 3

Groen licht? Let’s go!

Het Content Makers team is klaar om online te knallen. Jij kan je 100% focussen op je core business en wij gaan 100% focussen op jouw social media en online marketing. Wij bedenken, creëren, posten, adverteren en monitoren steeds in overleg zodat we een duurzame samenwerking kunnen uitbouwen.

Interesse? Boek een 15 minuten call, bel ons op 052 55 68 98 of vul het contactformulier in.

Mee in onze contente klanten portfolio…

Een warm contact met de klant, eerlijk en transparant werken, langetermijndenken, een flexibele service bieden, een constante topkwaliteit nastreven, met een passie voor ons vak… allemaal kernfundamenten die we belangrijk vinden en die onze klanten appreciëren en waarderen.

Omdat onze klanten onze beste ambassadeurs zijn. Duik in onze portfolio >>

Boosten merkbekendheid & imago

Stijging aantal deals

Case DGI immo >>

Kwalitatieve lead generation

141 leads via sociale media

Case Succes Koffie >>