Content Makers Team Maarten Rottiers

The story

Founder Maarten Rottiers is in 2008 gestart met Content Makers, een content marketing bureau met groeiambities. Met een rugzak gevuld met ervaringen als redacteur en tv-maker bij de VRT en marketing coördinator bij Belfius combineert Maarten redactioneel en commercieel inzicht. Twee essentiële marketing bouwstenen die nog eens versterkt worden door een passie voor alles wat online beweegt en digitaal ademt. Een digital weirdo dus? Nope! Wel een creatieve storyteller met 10 jaar ervaring in online marketing en een duidelijke missie om kmo’s te begeleiden tijdens hun digitale trektochten.

The mission

Content Makers gaat in zee met gepassioneerde en ambitieuze kmo’s. Meer leads, meer klanten, meer sales? Meer merkbekendheid, een sterker imago en online zichtbaarheid? Het begint al te kriebelen om voor jouw bedrijf een gepaste online strategie te bedenken. We zetten jouw diensten en producten in het middelpunt van de digitale belangstelling en werken een content marketing plan uit dat haalbaar en betaalbaar is. Geen platte push-strategie maar wel een verfijnde pull-strategie met inhoudelijk sterke en overtuigende content. Ons doel is om vertrouwen op te bouwen, expertise uit te stralen en zo nieuwe klanten aan te trekken.

The people

Zaakvoerder Maarten staat met beide voeten in het vak en kan rekenen op een uitgebreid team van digitale specialisten. Geen klassieke reclamejongens en –meisjes maar wel een goed op elkaar ingespeeld team van experts waaronder een online marketing strateeg, account manager, een SEO & SEA specialist, digital advertising experts, een fotograaf, copywriters en grafisch designer voor e-nieuwsbrieven, blogs en social media posts en een professionele crew (cameraman, monteur,…) om social media video’s te maken. Gepassioneerd en ambitieus? Recht door zee en no-nonsense? Humoristisch en een tikkeltje visionair? We pleiten schuldig! Wij slagen erin om voor elke klant de juiste toon en stijl te vinden.

The location

Content Makers is gevestigd in het schoonste straatje van Merchtem met zicht op de klokkentoren van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodt kerk. Loop even binnen in ons kantoor in de Kerkstraat nummer 1 boven de koffiebar van de Wereld van Alice. Geen obscure koffieshop voor de duidelijkheid, daarvoor verwijzen we je graag door naar onze Noorderburen, wel een sympathiek adresje met originele lunchgerechten en tweedehands baby- en kinderkleding. Onze deur staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek over jouw online marketing strategie én een lekker kopje koffie van Alice