Kleine of grote bedrijven met kleine of grote online marketing vragen? Een kleine sales- of marketingafdeling? Geen tijd, geen goesting of geen expertise in huis? B2B of B2C? Content Makers begeleidt al 10 jaar ambitieuze kmo’s om hun merkbekendheid, imago en sales te boosten en heeft een mooie portfolio contente klanten opgebouwd. Bovendien krijgen we van onze klanten te horen dat we heel gedreven zijn en dat ze de samenwerking met ons plezant vinden.

 

De samenwerking met Content Makers verloopt heel vlot. Er worden door hen heel strategische lijnen uitgetekend op voorhand, zodat we duidelijk weten waaraan we starten, wat er van ons en van Content makers verwacht wordt.
Daarna is het een zeer pragmatische aanpak, waarbij we altijd snel naar leuke acties toewerken.

Tom Arts
Tom ArtsZaakvoerder Succes Koffie

Wat ons vooral is opgevallen is dat het aantal effectieve deals uit social media opmerkelijk is gestegen sinds onze samenwerking met Content Makers. Vroeger werd onze social media wel bemand, maar niet op een structurele manier. Door er structuur en ritme in te brengen zien we ook de resultaten.  De kwaliteit van onze sociale media en blog is nu ook eindelijk op het niveau van onze expertise!

Nathalie Guidé
Nathalie GuidéMarketingverantwoordelijke DGI Bedrijfsvastgoed

Zonder Content Makers hadden we niet zo kunnen groeien. Alleen al de eerste 6 maanden leverde dat 10-tallen extra klanten op.

Véronique Lecluyse
Véronique LecluyseZaakvoerster Dieet Lecluyse

Wij doen met Jobat wekelijks een beroep op de talenten van Content Makers, en dit sinds 2009. Met als doel het genereren van traffic naar onze website www.jobat.be enerzijds en de volledigheid van onze informatie rond rechten & plichten, solliciteren en carrière anderzijds.
Een onderwerp tot in de diepte uitspitten, het advies van de nodige deskundigen inroepen, een onderwerp op een overzichtelijke en begrijpbare manier voor iedereen neerpennen … Content Makers kan en doet het allemaal.

Kristof Verhasselt
Kristof VerhasseltDigital Traffic & Content Manager jobat.be en vroom.be

Boosten merkbekendheid & imago

Stijging aantal deals

Case DGI immo >>

kwalitatieve lead generation

141 leads via sociale media

Case Succes Koffie >>