DGI bedrijfsvastgoed

Onze opdracht

Verhogen van de merkbekendheid van DGI via sociale media en online marketing.

Wat doet DGI

DGI is een expert in bedrijfsvastgoed. Dat gaat van verhuren tot verkopen, van waardering tot advies gegeven. Daarnaast beheren ze bedrijfsvastgoed en zijn ze actief als syndicus.

Resultaten van onze samenwerking

Wat ons vooral is opgevallen is dat het aantal effectieve deals uit social media opmerkelijk is gestegen sinds onze samenwerking met Content Makers. Vroeger werd onze social media wel bemand, maar niet op een structurele manier. Door er structuur en ritme in te brengen zien we ook de resultaten.  De kwaliteit van onze sociale media en blog is nu ook eindelijk op het niveau van onze expertise!

Nathalie Guidé
Nathalie GuidéMarketingverantwoordelijke DGI Bedrijfsvastgoed
DGI bedrijfsvastgoed over de samenwerking met Content Makers

Een contente klant aan het woord.

Publiée par Content Makers sur Mardi 9 janvier 2018

“Wij zien Content Makers niet als een leverancier maar als een groep specialisten, die strategisch meedenkt met ons DGI-team.

“We slagen er veel vaker in om via onze site en sociale media contacten te leggen met potentiële klanten sinds de samenwerking met Content Makers.”

We zien duidelijk in de websitestatistieken dat veel meer mensen via Google op onze blog belanden en ook beduidend langer op onze site blijven rondsurfen.

Content Makers creëert onze posts die online worden verspreid. Hierdoor worden we opgemerkt door lokale en landelijke pers waardoor de specifieke projecten in een stroomversnelling raken.

Wij geven graag een pluim aan brand manager Vera die uit onze hersenspinsels de correcte zaken kan destilleren, intern bij Content Makers kan doorgeven aan de juiste specialist, en waar we dan exact terugkrijgen wat we wouden maar niet uitgelegd kregen.

Wij zien ook dat de content op onze eigen blog blijft scoren in Google, onze Facebook advertenties vaker bekeken en gedeeld worden.,… Na 6 maanden staan we nog maar aan het beging van een traject waarbij de geleverde prestaties geen eenmalige resultaten teweegbrengen, maar continu effect hebben.

Sinds Content Makers onze content maakt, halen we een hoger niveau. Het is allemaal diepgaander uitgewerkt. De kwaliteit van onze posts en onze blog is nu eindelijk op het niveau van onze expertise!”

 

Ons werk

Wij ondersteunen hen bij het opmaken van hun online marketingstrategie. We stellen het content plan op, creëren content, posten op hun sociale media en adverteren naar de juiste B2B doelgroep.

Voorbeeld 1

Wij schreven deze case en verspreidden die op via onder meer de sociale media.

Via de verspreiding op LinkedIn werd het opgepikt door een journalist van Het Laatste Nieuws, wat zorgde voor een ruim bereik.

Voorbeeld 2

Van een DGI event maakten we gebruik om video’s te maken, die online te adverteren en zo hun vastgoedprojecten rond het station in Mechelen in de kijker te zetten.

DGI Drink

Vorige week gaven we de genodigden van de jaarlijkse DGI DRINK een exclusieve rondleiding op de Raghenosite en de nieuwe coworkingwerf van " The Crescent" achter het Mechels station. Deze “werf van de eeuw” heeft de trein naar de toekomst alleszins niet gemist! Bekijk hier de interviews met Marina De Groof (DGI), Michel Van Geyte (Leasinvest Real Estate), Erik Van Den Broeck (BDO Belgium) & Rudy Van Camp (Mechelen in beweging) en enkele reacties tijdens het nakaarten in De Mot.

Publiée par DGI sur Lundi 27 novembre 2017

DGI sfeerreportage

Rudy Van Camp van het stationsproject 'Mechelen in beweging' vroeg aan cameraman Bart Van Eynde om zijn lens eens los te laten op de “werf van de eeuw”. Oordeel vooral zelf! Voor meer bedrijfsvastgoed in beweging --> http://dgi.immo/nl/#footer-contact

Publiée par DGI sur Mardi 12 décembre 2017